Eventmate er skabt med det formål at være din samarbejdspartner eller mate, som sammen med dig skaber og afvikler dine events. Vi gør det her, fordi det er vores passion.

Ved at samle de helt rigtige mennesker, som er kompetente fagfolk inden for hver deres område, så danner vi et unikt team til at hjælpe dig med dine events. Vi holder kvaliteten af vores service oppe ved at anvende forskellige eksterne freelancere, som hver især er eksperter på deres område, og som sammen med resten af os har en passion for det, de gør. 

Efter flere års erfaringer i den danske eventbranche på kryds og tværs satte vi os ned og fik stablet Eventmate på benene med det udgangspunkt, at vi ville være en sparringspartner for de virksomheder, som afholder events af alle størrelser.

Events kan være en tricky størrelse, og derfor har man ofte behov for en mate til at give al den rådgivning, man har behov for.

Vi stræber efter at være din partner som er fleksibel, har fingeren på pulsen og fokus på dine behov.

Gennem fyldestgørende forventnings afstemmelse med dig, så opnår vi en forståelse af, hvordan vi kan være din event mate.

Du skal være velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig!